BOSCH CAR SERVICE AVS 

Bel ons! 0184 - 41 44 29 Waar vindt u ons? Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht
   
       
   Home               Home               Home               Home               Rijzeker               Contact   
 
 
Onderhoud Afspraak maken
 
         
   
Grote beurt
Wanneer de grote beurt precies nodig is, hangt af van uw type auto, de kilometerstand en het aantal kilometers die u per jaar rijdt. Tijdens groot onderhoud wordt uw auto op alle cruciale punten gecontroleerd. Denk hierbij aan de controle van vloeistoffen, remmen en banden. Naast standaard werkzaamheden kan de beurt aanvullende onderhoudswerkzaamheden en/of slijtagereparaties bevatten.

Kleine beurt
Bij een Kleine onderhoudsbeurt wordt de olie van uw auto ververst en worden belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Goed onderhoud zorgt ervoor dat u in een veilige, betrouwbare auto rijdt.

APK Keuring
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk. Op het keuringsrapport dat u krijgt na afloop van een APK geven wij de reparatie-, afkeur- en adviespunten aan. Adviespunten zijn gebreken die nu nog niet tot een afkeuring leiden, maar die u wel binnenkort moet vervangen of repareren. Maak gebruik van de APK reminder en voorkom onnodige kosten.

Betrouwbaarheid en kwaliteit staat voorop
Wij zijn aangesloten bij:
Nationale Autopas    
  Onderhoud
     
     
   
         
   
OPENINGSTIJDEN   ONDERHOUD EN REPARATIE   CONTACT
U kunt bij ons op maandag tot en met vrijdag terecht tussen 08.30 uur en 18.00 uur. Liever een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!   •    Kleine beurt
•    Grote beurt
•    Reparatie
•    Schadeherstel
•    APK
  Autobedrijf Van der Stel
Baanhoek 152
3361 GN Sliedrecht

T   0184 - 414429
E   info@autobedrijfvanderstel.nl 
         
   
   
© Autobedrijf Van der Stel Sliedrecht  |   Onderhoud, reparatie, ocassions Webdesign: Devaca - Creative Support